OAC / Buritis Apartment I / 140m² / 2011

New apartment of a young couple of engineers with two children in Buritis, Belo Horizonte, was designed by studio Cioli Stancioli. Among the environments, the owner requested special attention to transforming the balcony into a gourmet space, since the couple loves to receive friends. The architect heated the room, which already had porcelain floors, using wood in the furniture and blinds, punctuating the environment in green, and spot lighting. The electric barbecue has been finished in Suvinil concrete effect paint. The highlight of the environment was given by the beautiful panel of hydraulic tiles, for which the architect chose the Spear model from his Grafismo collection. The color work was developed in gray, off white and green. The panel was created with the Spear arranged in pairs, in three distinct directions, creating a unique design.